У США оприлюднили нові візові вимоги для підприємців

19 Січень, 2017 - 10:59

Служба громадянства та імміграції США опублікувала нові правила отримання віз для підприємців.

На її отримання претендують іноземці, які збираються відкрити і розвивати новий бізнес в Америці. При правильному дотриманні всіх умов, США нададуть засновникам проектів і членам їх сімей легальне перебування в країні на 30 місяців.

Причому, цей термін можна продовжити ще на 30 місяців, перебуваючи на території штатів, пише ForumDaily.

Нові правила вступають в силу 17 липня цього року.

Отже, отримати подібну візу можуть особи, чиї стартапи були створені протягом останніх 5 років. За умови, що той чи інший інвестор (претендент) продовжує виконувати в бізнесі "головну і активну роль".

Одна компанія зможе отримати не більше 3 віз (паролів) для своїх творців.

Члени сім'ї підприємців матимуть можливість подати заяву на EAD - дозвіл на роботу в будь-якому іншому місці. Вартість мита на візу складе $ 1200.

Основні умови отримання візи:

Підприємець повинен мати не менше ніж 10% від стартапу, при цьому показати, що новий бізнес має потенціал для швидкого зростання і створення нових робочих місць. Як можна це довести?

Необхідна наявність американського інвестора або отримання державних грантів.

Можна частково скористатися двома цими вимогами і надати від $ 100K; або
"переконливі докази", що стартап забезпечить "значний позитивний ефект для суспільства" в США.

Детальніше про умови отримання візи - ТУТ.

Читайте також:

тема

Розповідають українці, які живуть у Фінляндії
"Фінську модель" освіти вважають найкращою у світі.
Винаходи цих славетних українців, без перебільшення, перевернули увесь світ, пи

новини

17:21
Розповідають українці, які живуть у Фінляндії
13:49
Користуватися системою зможуть, перш за все, студенти з України та В’єтнаму
12:51
Довелось навіть перекривати автомобільний рух
Орфографічна помилка в тексті:

Надіслати повідомлення про помилку автору?
Ваш браузер залишиться на тій же сторінці.