Чим ласують на свята у Європі

11 Січень, 2017 - 16:53

Святковий період у різних країнах світу асоціюється із різноманітними смаколиками. 

"Різдвяне поліно" (Франція)

Майже у кожного французького кондитера - своя варіація цієї страви, пише портал vokrugsveta.com.

Польворони (Іспанія)

Мигдальні печива родом з Іспанії. Повітряними і ароматними польворони роблять молоко і кориця. 

Панетонне і пандоро ( Італія)

Ці два кекси відрізняються тільки тим, що в другому відсутні родзинки. Перший кекс родом з Мілана, другий - з Верони. У панеттоне додають також цедру цитрусових і мигдаль. А пандоро - це восьмикутна зірка, присипана цукровою пудрою. Італійці рідко печуть ці десерти вдома, тому що процес досить трудомісткий. Вони вважають, що краще купувати готові кекси, які, до речі, після свят, коштують дешевше, ніж хліб.

Різдвяний пудинг (Англія)

Оригінальність цієї страви полягає в тому, що його основні інгредієнти - алкоголь і сухофрукти. Перед подачею на стіл його можна підпалити, влаштувавши невелике шоу. Класичний пудинг готується близько восьми годин, тому англійці воліють купувати готові ласощі.

Реклама

Читайте також:

тема

Актуальне порівняння німецьких підприємств на інтернет-платформі Kununu показало, на яких підприємствах співробітники задоволені своєю зарплатою. За результатами дослідження стал
Економити на товарах та послугах у Німеччині можна цілий рік. Потрібно просто знати деякі хитрощі.

новини

Орфографічна помилка в тексті:

Надіслати повідомлення про помилку автору?
Ваш браузер залишиться на тій же сторінці.